VIDEO | UDDRAG FRA “SÅRBARE SIND”

Midt i juli måned startede jeg, i samarbejde med forlaget I DO ART Books, en crowdfunding-kampagne med det mål, at kunne realisere mit bogprojekt “Sårbare Sind.” Nu er vi næsten halvvejs i kampagnen, og jeg vil gerne sige tak til alle jer, der allerede har støttet, bakket op om projektet og bekræftet mig i, at “Sårbare Sind” er vigtig. Tusind, tusind tak.

For at give en idé om, hvad man kan forvente sig af bogen, har vi lavet en lille film, hvor jeg læser et lille uddrag af en af de seks historier op. Rikke Luna & Matias (fra I DO ART Books) har klippet filmen og animeret mine illustrationer, og første gang jeg så den færdige video, fik jeg gåsehud. Det samme fik jeg, dengang jeg sad overfor Mads i virkeligheden og hørte hans rørende og gribende livsfortælling. Det lille uddrag af hans fortælling, som du kan høre i videoen, siger så meget om, hvordan det er selv at leve med et sårbart sind, og om hvordan det kan påvirke de pårørende. Jeg håber også, at hans historie vil røre dig.

Siden Kickstarter-kampagnen blev lanceret, har jeg fået rigtig mange henvendelser fra folk, som på den en eller anden måde har kunnet se “Sårbare Sind”s potentiale. Både venner, familie og vidt fremmede har taget kontakt til mig og bekræftet mig i, at projektet kan spille en vigtig rolle i at opnå bredere forståelse for et alt for tabuiseret emne. “Sårbare Sind” er et virkeligt personligt projekt, så hver en besked betyder alt for mig. Tak!

Et radiointerview om “Sårbare Sind”
For et par uger siden blev jeg ringet op af Ida Herskind, som er journalist hos Radio 24Syv. Hun ville interviewe mig om bogen, og om hvorfor vi har valgt at realisere den vha. crowdfunding. Interviewet blev bragt d. 20. juli i kulturprogrammet AK 24syv, som kan høres her (mit interview varer fra 13:05-18:58). Vi snakkede om fordelene ved at udgive på et lille forlag, det stærke bånd man får til sine “købere”, når man bruger crowdfunding og meget mere.

Kampagnen løber frem til 31. august, og det vil betyde uendeligt meget for mig, hvis du har lyst til at dykke ned i projektet, dele det i dit netværk, eller endda at give din støtte. Hver en krone tæller, hvis “Sårbare Sind” skal blive til en realitet. På forhånd tak! :)

My Buemann (f. 1986) er illustrator og har taget en kandidat i Illustration ved Kunstakademiets Designskole i 2015. My har bidraget til idoart.dk siden 2011.