TRE MÅNEDER I ASIEN | JEG HAR SAVNET JER

TRE MÅNEDER I ASIEN | JEG HAR SAVNET JER

Hvis det bedste ved at rejse er at slippe ud af sine faste rammer og gamle rutiner, er det næstbedste at komme hjem til dem igen. Efter tre måneders eventyr i Asien, hvor hver dag har budt på nye uforudsete oplevelser, er jeg genforelsket i min trivielle hverdag i København!

Der er så mange mennesker, steder og ting jeg har savnet – Jeg har savnet at tegne ved mit skrivebord, at drikke kaffe i Jægersborggade, at hænge ud på designskolen en hel dag, at drikke øl på Vesterbro, at spise is på Sankt Hans Torv, at have gæster i mit køkken, at spise morgenmad på min stamcafe, at cykle rundt i byen, at spise middag og se højpandede film og dårligt tv med min nabo, at have små grafikerjobs, at udtænke store kunstprojekter og at skrive indlæg om dem på I DO ART. Nu er jeg tilbage – og med denne lille tekst har jeg vist været igennem hele min liste af ting fra min hverdag, som jeg skulle hele vejen til Asien for at finde ud af, hvor meget jeg holder af.

Det eneste projekt jeg har med mig fra mine tre måneder i det store udland er tre små, sorte moleskinbøger fyldt med registreringer, observationer og en udførlig dagbog fra mit asiatiske eventyr. I dem har jeg løbende gengivet vores rejse i ord og billeder, så jeg ikke glemmer alle de små oplevelser og besynderlige bipersoner på den fantastiske tur.

My Buemann (f. 1986) er illustrator og har taget en kandidat i Illustration ved Kunstakademiets Designskole i 2015. My har bidraget til idoart.dk siden 2011.