TOLV VÆRKER, TRE SERIER, ÉT KOLLEKTIV

Frem til d. 16. november 2013 kan du opleve værker af Thomas Pålsson, Simon Rachwan og Martin Ransby fra It’s All Good i I DO ART LAB, i en udstilling der vidner om styrken ved fælles skaberkraft og om et kunstnerisk kollektiv, der formår at sætte de individuelle praksisser i fokus.

Der er nu gået en uge siden, at Thomas og Simon besøgte os i vores lab og hængte de sidste nye produktioner fra det Københavnske It’s All Good-kollektiv op på vores vægge. For hver dag der går, bliver vi mere og mere glade for udstillingen “Tre serier“, og selvom de tre kunstnere (tredje mand, Martin, kunne desværre ikke være her til ferniseringen) har meget forskellige udtryk, gør den stramme udstillingsform, at man konstant ser nye fællestræk og referencer i de i alt 12 værker.

ItsAllGood-Agency.idoart.dk-026.jpg

Som Thomas og Simon forklarer i videoen nedenfor, er et fælles tema opstået imellem de 3 kunstnere, efter de satte deres værker overfor hinanden. På den ene eller anden måde berører alle serierne begrebet ‘sprog’. Thomas har arbejdet med, hvordan verden er bygget op omkring sprog, og hvordan vi har mistet evnen til at forestille os ting, som vi ikke kan formulere. Simon har en baggrund i Næstveds grafitti-scene tilbage i midt-80'erne, og han har dermed en forkærlighed for bogstavet og dets tavse råb på opmærksomhed. I serien “Aerials” udforsker Martin, hvordan at hverdagsobjekter vha. digitale processer kan overtage og imitere luftfotos visuelle sprog. Alle 12 værker er i sort/hvid og printet i et oplag af 30 stk. på 300g syrefrit papir og koster 950,- (u. ramme). Kig forbi I DO ART LAB inden d. 16. november og se nærmere på It’s All Good’s første udstilling udenfor København. Vi er stolte over at have de dygtige drenges produktioner hængende på vores vægge.

IT’S ALL GOOD | “TRE SERIER“
D. 31. oktober – d. 16. november 2013.
I DO ART LAB | Mejlgade 48a, 8000 Aarhus c.

I DO ART Lab (1. august 2013 - 1. august 2014) var en midlertidig udstillingsplatform, i Mejlgade i Aarhus, styret af idoart.dk's redaktørere Rikke Luna & Matias.