TEGNINGER FRA FARTEN

Jeg bestemte mig for at tage til Danmark over sommeren, egentlig for at få optjent nogle penge til næste skoleår. Det endte dog med, at jeg takkede nej til et antal jobs og begyndte at tegne istedet. Sommeren er for mig en periode, hvor man har mulighed for at ryste posen og klargøre hovedet til at vende tilbage til værkstedet, som jo kan gøres på så mange måder.

Jeg har været en uge på besøg hos min familie i Italien, nærmere bestemt i en by der hedder Piglio, en time ude for Rom. Vores kommunikation med hinanden er stort set ikke eksisterende – vi taler ikke Italiensk (mine to mindre søskende og jeg), og mine bedsteforældre taler hverken dansk eller engelsk. I tiden vi var der drev jeg rundt i den lille bjergby, kiggede på byens kirker og brugte tiden på en helvedes masse tegning.

Jeg strejfede lidt forskellige emner og temaer på vejen, både på turen tilbage til Danmark, alt derimellem og til Italien, som jeg så vælger at dele lidt ud af her – uden at sige alt for meget i fare for at jinxe fremtiden.

rklar4.jpg

Tegninger fra Italien

Illustrationer af David Noro.

Illustrationer af David Noro.

David Noro (f. 1993) studerer Fine Arts på Gerrit Rietveld Academie (2014-2018) i Amsterdam. David har bidraget til idoart.dk siden 2016.