POST-UDSTILLINGSTANKER

Forrige weekend udstillede jeg min billedserie "Human - Nature" på Vess. Alt spillede, og jeg mærkede, at planlægning kan betale sig (en relativt ny, men velkommen, følelse). De lånte lamper fra to dygtige studerende fra designskolen, gjorde noget helt særligt ved rummene, og differentieringen mellem udstillingslokale og baglokale via lys og stemning fungerede. Jeg fik rigtig meget hjælp fra familie og venner, som i den grad fortjener en Oscar-værdig takketale.

Udstillingen var min anden af slagsen, og det var endnu engang en overvældende oplevelse, især fordi jeg følte, at folk blev rørte over mine tanker og billeder. Mit største ønske for udstillingen var, at den ville sætte nogle tanker igang hos folk, og selvom jeg selvfølgelig ikke nåede rundt og og fik talt med alle, fik jeg dog alligevel en følelse af, at jeg havde opnået netop dette. De bedste bemærkninger var sjovt nok dem af afsky. At vække sådan en stærk følelse er en stor sejr for mig.

Udstillingen på Vess har givet mig endnu mere blod på tanden end før til at fortsætte mit kunstneriske virke, og affødt en afsindig irritation over at jeg ikke har mulighed for at fedte rundt med kul, grafit og papir på fuld tid.

Udstillingen og mine dertilhørende tanker og fortællinger er nu at finde online på min hjemmeside.

Fotos af den dygtige  Abdellah Ihadian .

Fotos af den dygtige Abdellah Ihadian.

Leh Poulsen (d. 1986) er illustrator og grafisk designer og har taget en kandidat med speciale i wayfinding og grafisk design ved Det Kongelige Kunstakademis Skole for Arkitektur, 2016. Leh har bidraget til idoart.dk siden 2015.