JEG KOMMER NOK SENT HJEM

Rygsækken på. Kridt. Toiletpapir. Vand. Kamera.

Klokken er 07:00 ca. Afgang mod toget, der skal bringe os ud til kanten af Danmark. Toget tager mig og min partner in crime ud af hovedstaden – væk. Vi ved ikke, hvor vi skal hen, men vi er på vej, og nu er alle sanser indstillet på at vise os guldet, der ligger forude. Et sted derude. Ruiner, nedlagte industrier, forladte huse, hvor sociale nomader har haft deres færden, øjebæ på øjebæ – provinsen kalder!

Jeg kommer nok sent hjem. Ved ikke hvornår, men når mørket falder på, må aktiviteten stoppe, og vi drager hjem. Men det bliver nok sent. Vi lokaliserer en burgerjoint – burgermenu er hvad vi kan få i provinsen. Tak!

Det er begyndelse og slutningen på en regulær tur med to urbane kridtkollaboratører. Her er et lille uddrag fra de sidste par timer i provinsen, inden turen igen går mod toget og væk.

Som ny blogger på I DO ART vil jeg forsøge at bringe jer lidt om min færden fra udkantens kulisser, hovedstadens virvar og komme med bud på det, jeg synes er interessant.

Mike Tylak er er kunstner og udforsker af landets randområder. Mike har bidraget til idoart.dk siden 2012.