HEADS UP!!!!! TRASH (TOSS) TALKER!

HEADS UP!!!!! TRASH (TOSS) TALKER!

Jeg er plat, jeg ved det! Man skulle tro, at der var chance for et andet udfald.

Men hver gang mønten kastes i vejret, lander den på plat for mit vedkommende. Er meget i tvivl om der egentlig findes en krone-side på min mønt – på mine værker. To sider er der næsten altid, en dobbelttydighed af en eller anden art, men jeg krydser altid fingre for og forsøger at få den mønt til at lande på højkant – at få kunsten til at lande på grænsen mellem to ting – indholdsmæssigt eller formmæssigt.

Det er jo først der, at et møntkast ville blive rigtig interessant – hvis den landede på højkant! Jeg tror sgu på det. Bliver i hvert fald ved med at øve mig til det sker! Men indtil da så er plat også fint. Sjovere end krone i hvert fald! Bliver ved med at kaste, så heads up!!!!!

Line Hvidbjerg (f. 1986) er kunstner og uddannet ved Det Jyske Kunstakademi i 2013. Line har bidraget til idoart.dk siden 2011.