DO YOU KNOW WHAT I MEAN?

Jeg har bygget om på noget. Byttet om på noget. Bygget noget ind i noget andet. Og egentlig også bygget noget ud af noget andet. Tit starter det egentlig med, at jeg bygger noget af ingenting. For tiden bygger jeg med tekst. Faktisk skal jeg bygge så meget tekst for tiden, til forskellige ting, at jeg har bygget en blokade. Det synes jeg egentlig er meget imponerende. Og dælme den er stor.

Det kommer sig af, at en af vores lektorer sagde noget, mente noget, sammen med nogle andre, satte noget på skemaet, og bad os om at give ham noget. Noget tekst. 10-15 siders tekstværk. Ja, dragonfly out in the sun og you know what I mean. Eller nej, i hvert fald ikke endnu. Blokaden er bygget af I know what I mean, men hvis den så kan blive blæst omkuld, gerne af nogle blæseinstrumenter, så ville jeg være feeling gooooood. Bam, bam bam bam, bam, bam bam.

Så de blæseinstrumenter er jeg ved at arbejde på, ved at bygge af tekst. Og putte i en lille publikation. For at bruge et fint ord om en lille bog. Sådan så også andre kan fat i den og læse det, end bare dem, der skal være med til kritikken af vores tekster i december på akademiet. Og det betyder også jer! Og så skal jeg nok også forsøge at fortælle lidt om, hvad den handler om til den tid. Så godt man nu kan fortælle om, hvad den slags handler om.

Feeling Good – tryk på den. Den kan spille. Eller youtube kan. Men gør dig alligevel besværet. Den her udgave er faktisk det værd. Imens overvejer jeg, om ikke jeg burde putte musik ind i bogen, ligesom de der spillende fødselsdagskort. For effect. Så skal jeg jo ikke bekymre mig om de blæsere.

Line Hvidbjerg.

Line Hvidbjerg.

Line Hvidbjerg (f. 1986) er kunstner og uddannet ved Det Jyske Kunstakademi i 2013. Line har bidraget til idoart.dk siden 2011.