DER ER INGEN ENDE PÅ PARIS

”There is never any ending to Paris, and the memory of each person who has lived in it differs from that of other. We always returned to it no matter who we were or how it changed or with what difficulties, or ease, it could be reached. Paris was always worth it and you received return for whatever you brought to it.” – Ernest Hemmingway, A moveable feast.

Jeg har endnu engang samlet nogle billeder fra Paris. De bliver de sidste i denne omgang, for jeg er flyttet tilbage til Danmark, og har derfor atter sagt À bientôt til Paris. Som altid har det været svært at tage afsked, men jeg er bestemt mere end tilfreds med udfaldet af opholdet. Jeg har arbejdet sammen med nye, spændende bekendtskaber og har fået lov til at udvikle mig i det vibrerende og kreative miljø. Jeg har besøgt nye steder og har oplevet ditto sider af byen, der på så mange måder synes evigt forførende og uimodståelig. Jeg ved derfor også, at der ikke kommer til at gå lang tid, før jeg atter befinder mig dér igen. For der er ingen ende på Paris, med sin stædige, magnetiske tiltrækning, som gang på gang lokker mig tilbage.

Louise Thornfeldt (f. 1994) er fotograf. Louise har bidraget til idoart.dk siden 2014.