DAGBOG FRA EN HJEMKOMST

D. 5 april 2014 flyttede jeg fra Aarhus til København for at tage grundforløbet som grafisk tekniker på teknisk skole. Hvor længe jeg ville være væk, vidste jeg på det tidspunkt ikke – alt stod åbent.

København har været et kæmpestort eventyr, fyldt med fantastiske og lærerige oplevelser. Aarhus blev dog alligevel ved med at trække i mig, og for to uger siden pakkede jeg så igen mine ting og flyttede tilbage til min hjemby. Det her indlæg består af billeder, tegninger og noter fra mine første to uger tilbage i byen, som blandt andet har budt på en masse tegning og hjemlig hygge hos mine forældre, hvor jeg bor (indtil jeg overtager mit nye værelse), en tur til Vesterhavet, og en dag i haven med min far, hvor vi plantede alle vores potteplanter om.

Jeg håber, at i nyder sommeren derude! Sommerhilsener fra Puk.

30.07.15: Flyttedag | København – Aarhus:

01.08.15: Detaljer fra mine forældres have:

01.08.15: En stille og rolig dag med fuglekvidder og James Bond:

04.08.15: Moules frits ved Rikke & Matias i går:

06.08.15: Grill i haven:

10.08.15: Plantedag med far:

12.08.15: Tur til Vesterhavet | Aarhus – Thorsminde:

All photos by I DO ART Agency & Puk Ewdokia.

All photos by I DO ART Agency & Puk Ewdokia.

Puk Ewdokia (f. 1991) er kunstner og illustrator. Puk har bidraget til idoart.dk siden 2014.