AT LEVE I EN RYGSÆK

Efter 1,5 år tilbage i Danmark har jeg igen besluttet mig for at nedkoge mit liv til en 16kg tung rygsæk.

Vores tur starter i Istanbul og går videre til Kathmandu og Himalayabjergene. Derfra er der ingen planer, udover at vores mål er at forsøge os på en 1,5 års rejse gennem det nordlige Asien og Sydamerika. Jeg har medbragt pensler, papir, maling og poscatuscher i håb om at lave både malerier, illustrationer og vægmalerier rundt omkring i verden. Udover det har jeg taget min computer med, så jeg kan holde idoart.dk opdateret med lækre rejseopdateringer, kunst og seje folk, jeg møder på min vej. Jeg glæder mig til at dele mine oplevelser med jer og måske inspirere jer til selv at tage rygsækken på. Hvis du allerede har været ude på eventyr, så må du meget gerne dele dine oplevelser med mig, for rejsetips fra andre er uvurderlige!

Pas på jer selv så længe og husk at følge med.

Rune Christensen (f. 1980) er kunstner. Rune har bidraget til idoart.dk siden 2012.