VI FYLDER 2 ÅR OG DET SKAL FEJRES!
torsdag 7-02-2013


PHOTO BY I DO ART AGENCY

Der er gået 2 år siden idoart.dk gik i luften, og det er helt vanvittigt, hvor meget der er sket siden d. 27. januar 2011. Tiden fløj og tog os med. For at fejre de 2 første år, vil vi i 7 dage skabe et dynamisk rum for kunst og kreativitet. Et rum hvor der både er plads til færdige værker såvel som den skabende proces. Et rum hvor møder finder sted, og hvor den samme mangfoldighed og personlighed, som man møder på idoart.dk, forhåbentligt også vil opstå.

Det hele foregår fra d. 8. til d. 15. februar 2013 i VESS på Vesterbro og vi glæder os utroligt meget til at invitere jer inden for i en fysisk udgave af vores univers. Du kan forvente en udstilling med 19 af kunstnerne fra idoart.dk, et showroom og en mulighed for at møde nogle af kræfterne bag bloggen. Derudover vil aftnerne, udover ferniseringen d. 8. februar, byde på koncert, oplæsning, talk og meget mere. Et uddybende program følger.

Deltagende kunstnere: Mike Tylak, Don John, Ruth Crone Foster, Basco5, Kathrine Bach, Emilie Aastrup, Kristina Dam, Nynne Hauge Larsen, Karen Segall, Mikas Emil, Stine Leth, Rune Christensen, Josephine Kyhn, WAAITT™, Stine Hvid, Louise From, My Buemann og Phucisme.

Til ferniseringen d. 8. februar vil Esben Weile Kjær og Rune Finseth desuden sørge for god lyd, og i løbet af dagene vil der bl.a. være oplæsning af Line Hvidbjerg, samt mulighed for at opleve kunstnerne selv fortælle om deres værker om søndagen.

Vi vil hermed gerne invitere dig med til en begivenhed, som vi har set frem til med store forventninger. Vi glæder os til at bruge en hel uge i selskab med dig, ovenstående fantastiske mennesker og dygtige kunstnere, og vi glæder os til at skyde vores tredje år i gang med en samlet eftertænksomhed, gode samtaler, forhåbentligt dugfriske spruttende idéer og nye, gode venner og bekendtskaber. Vi ses! – Rikke Luna & Matias (I DO ART Agency) og Phuc & Pia (Phucisme).

IDOART.DK | 2 YEARS
VESS, Vesterbro Showroom, Oehlenschlægersgade 36, 1663 Kbh V.
Fernisering: fredag d. 8. februar 2013 | Kl. 16.00-22.00
Lørdag d. 9. februar – fredag d. 15. februar 2013 | Kl. 12.00-18.00
Program for aftnerne følger | Facebook

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Indlæg af: RIKKE LUNA & MATIAS

Kommentarer til “VI FYLDER 2 ÅR OG DET SKAL FEJRES!”
Skriv en kommentar